Lilla salongen i Idre

Dalarnas län

Information

611205-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lilla salongen i Idre. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lilla salongen i Idre är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Älvdalen som är den kommunen som Lilla salongen i Idre finns i.

Lilla salongen i Idre har varit registrerat sedan 1987-01-21 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lilla salongen i Idre så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lilla salongen i Idre är och det finns flera bolag i Älvdalen som också är .

Firmatecknare för Lilla salongen i Idre är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lilla salongen i Idre så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hårvård samt försäljning av hårvårdsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lilla salongen i Idre och det är Jansson, Annelie Elisabeth som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,