Håkas Häst & El

Dalarnas län

Information

670611-XXXX är organisationsnummer för företaget Håkas Häst & El. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkas Häst & El är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Älvdalen som är den kommunen som Håkas Häst & El finns i.

Håkas Häst & El har varit registrerat sedan 2000-05-05 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkas Häst & El så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Håkas Häst & El är och det finns flera bolag i Älvdalen som också är .

Firmatecknare för Håkas Häst & El är följande:

Vill ni komma i kontakt med Håkas Häst & El så kan ni göra det på telefon genom 0253-10631 eller genom brev på följande adress:

Travsportverksamhet, avel med hästar, ridsportverksamhet, elinstallationer, försäljning av elmaterial och därmed förenlig verksamhet. Försäljning av djurfoder, häst- och hundsportartiklar, smådjursartiklar samt kryddor.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkas Häst & El och det är Johnson, Stig Erik Anders som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hägglund Johnson, Anna Elly Kristina som är född 1967 och har titeln Prokurist,