Gaze Ekonomisk förening

Dalarnas län

Information

Gaze Ekonomisk förening är ett företag som finns i Älvdalen. I Gaze Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Susanne Margareta som är född 1967 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gaze Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gaze Ekonomisk förening på telefon 0253-598010.

Föreningen skall främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta del i lokaler och utrustning (lokalt nätverk med server, skrivare, internet och backup, fax och kopiator som är nödvändigt för att driva verksamhet) som förvaltas av föreningen. Samt att den skall verka som part i förhandlingar som avser medlemmarnas gemensamma intressen och upphandlingar.

Idag är Gaze Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Gaze Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Älvdalen arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gaze Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Gaze Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gaze Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Gaze Ekonomisk förening har 769604-7542 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.