Jämställdhet Norra Dalarna

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Jämställdhet Norra Dalarna. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Älvdalen här finns det många olika Ideell förening. Jämställdhet Norra Dalarna tillhör bolagstypen "Ideell förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Älvdalen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Jämställdhet Norra Dalarna är momsregistrerat sedan2008-07-10 och har organisationsnummer 802417-2838.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0253-596886 alternativt besöka eller skicka post till Jämställdhet Norra Dalarna på följande adress Storsätern 305, 790 91, Idre.

Jämställdhet Norra Dalarna är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-07-10.

I Jämställdhet Norra Dalarna så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Jonsson, Sara Anneli som är född 1960 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen skall hålla kurser och konsultverksamhet inom jämställdhets- och jämlikhetsområdet, producera och sälja produkter och hjälpmedel inom jämställdhetsområdet såsom "Jämställdhetsspelet".