R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag

Dalarnas län

Information

R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Älvdalen som är den kommunen där R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag finns. I Älvdalen så finns det många olika Handelsbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Handelsbolag. R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalg. 100, 796 30, Älvdalen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8357588.

Älvdalen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag har idag 969715-0358 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Robert Karlsson. är den som för stunden ansvarar för R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag

Annonsförsäljning, publicering, grafisk formgivning och inköp av trycktjänst för turismkatalog. Webbsida med turistinformation och annonser. Även annonskampanjer till företag. Här ingår planering och grafisk formgivning och sedan försäljning mot kund samt förmedling av reklamtjänster på provisionsbasis. Event och företagsarrangemang.

I R&K The Office Mediaproduktion Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Robert Anders Erik som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .