Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Älvdalen och Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk är ett Aktiebolag och skapades 1977-11-10. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Älvdalen där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk ska trivas.

Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Älvdalen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva produktion och distribution av elkraft samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Älvdalen.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0250-14440.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Mossbäck, Rolf Henrik.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk är Mossbäck, Rolf Henrik som är född 1934 och har titeln VD, Mossbäck, Rolf Henrik som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Hansjons Mats-Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Arfs Sven Olov Birger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Uf Lars Gunnar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Mossbäck, Anna Carina som är född 1963 och har titeln SuppleantBlumenberg, Leif Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Rots Övre Kraftverk har 556195-8181 som sitt organisationsnummer.