Mats Karlsson Schakt Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556213-9542 är organisationsnummer för företaget Mats Karlsson Schakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Karlsson Schakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Älvdalen som är den kommunen som Mats Karlsson Schakt Aktiebolag finns i.

Mats Karlsson Schakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-12-15 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Karlsson Schakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Mats Karlsson Schakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Älvdalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mats Karlsson Schakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mats Karlsson Schakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0251-51136 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 7, 796 31, Älvdalen

Bolaget skall bedriva schaktverksamhet och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Karlsson Schakt Aktiebolag och det är Karlsson, Mats Georg som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Mats Göran som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Eivor Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, Bror Erik Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, Rune Johansson Revision AB som är född och har titeln Revisor,