Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556225-6742 är organisationsnummer för bolaget Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Älvdalen som är den kommunen som Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag finns i.

Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-02-24 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Älvdalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0253-20505 eller genom brev på följande adress:
Ljungstigen 6, 790 91, Idre

Bolaget skall bedriva timmertransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roger Söderqvist i Idre Aktiebolag och det är Söderqvist, Bengt Åke Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderqvist, Lars Olof Wollert som är född 1950 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,