Fliesbergs Outdoor AB

Dalarnas län

Information

556282-0216 är organisationsnummer för verksamheten Fliesbergs Outdoor AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fliesbergs Outdoor AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Älvdalen som är den kommunen som Fliesbergs Outdoor AB finns i.

Fliesbergs Outdoor AB har varit registrerat sedan 1986-09-02 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fliesbergs Outdoor AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fliesbergs Outdoor AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Älvdalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fliesbergs Outdoor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Granlund, Frans Jesper

Vill ni komma i kontakt med Fliesbergs Outdoor AB så kan ni göra det på telefon genom 0253-40230 eller genom brev på följande adress:
Söderbyn, 790 91, Idre

Bolagets verksamhet skall vara handel med konfektion, skor, sport- och fritidsartiklar, vatten- och bryggeriprodukter, stugförmedling. tillsyn av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fliesbergs Outdoor AB och det är Granlund, Frans Jesper som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Granlund, Nils Jonny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Granlund, Karin Gunvor Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Larsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor