Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Älvdalen som är den kommunen där Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag finns. I Älvdalen så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SÄRNABYN 358, 790 90, Särna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0253-10746.

Älvdalen arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag har idag 556347-0482 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fransson, Bert Albin Elis -Fransson, Lena Margareta är den som för stunden ansvarar för Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag

Bolaget skall utföra grävmaskinsarbeten, trailertransport samt därmed förenlig verksamhet.

I Franssons Gräv & Transport i Särna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Bert Åke som är född 1959 och har titeln VD, Fransson, Bert Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Bert Albin Elis som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fransson, Lena Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.