Idre Flygplats Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Älvdalen och Idre Flygplats Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Idre Flygplats Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Idre Flygplats Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Idre Flygplats Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-05-09. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Älvdalen där bolaget finns i jobbar för att bolag som Idre Flygplats Aktiebolag ska trivas.

Idre Flygplats Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Älvdalen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med sport- och fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Idre Flygplats Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Idre Flygplats Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Älvdalen.

Vill man komma i kontakt med Idre Flygplats Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58481830.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren.

De som är på något sätt har med Idre Flygplats Aktiebolag är Windlert, Elin Margaretha som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Granlund, Nils Jonny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Granlund, Karin Gunvor Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Almström, Arne Henry som är född 1953 och har titeln Revisor, Forslund, Erik Lennart som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Idre Flygplats Aktiebolag har 556349-0639 som sitt organisationsnummer.