Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Älvdalen. Det är nämligen den kommunen som Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-04-09. Men sedan 1990-01-01 så har Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bergev. 7, 790 91, Idre. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0253-20504.

Älvdalen arbetar för att verksamheter som Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tyger, kläder och antikviteter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag och det är följande personer, Åslund, Pernilla Elisabet som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lia, Ann-Louise Elisabet som är född 1969 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kurvans Tyg och Kläder Aktiebolag är 556390-2385.