Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall driva redovisningsbyrå, ekonomisk rådgivning, biträda vid bolagsbildningsärenden samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Älvdalen så är Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Älvdalen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Älvdalen och i Dalarnas län. Redan 1990-09-07 så skapades Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556405-0580 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Älvdalen.

Just nu är Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0253-20730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Redovisningskonsulterna Esko Turpeinen Aktiebolag är Turpeinen, Esko Sakari som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Turpeinen, Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ädel, Bo Gunnar Östen som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .