Apache Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Apache Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Älvdalen som är den kommunen där Apache Aktiebolag finns. I Älvdalen så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Apache Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Apache Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Apache Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mässv. 39, 796 30, Älvdalen men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0251-41282.

Älvdalen arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Apache Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Apache Aktiebolag har idag 556452-8007 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Apache Aktiebolag

Bolaget skall arrangera och genomföra gruppresor med buss, bedriva konsult- och affärsverksamhet inom områdena musik och underhållning, jakt och fiske, turistnäringen samt telecombranschen ävensom besriva kiosk-, restaurant- och gatuköksrörelse, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Apache Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bertals, Jan Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertals, Anna Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Frank Verner Valdemar som är född 1946 och har titeln Revisor, DERAB Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .