Stall Six Nuts AB

Dalarnas län

Information

556540-1188 är organisationsnummer för bolaget Stall Six Nuts AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Six Nuts AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Älvdalen som är den kommunen som Stall Six Nuts AB finns i.

Stall Six Nuts AB har varit registrerat sedan 1997-04-11 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Six Nuts AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-01-01.

Stall Six Nuts AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Älvdalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stall Six Nuts AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stall Six Nuts AB så kan ni göra det på telefon genom 0251-597330 eller genom brev på följande adress:
ANDVÄGEN 13, 796 30, Älvdalen

Bolaget skall driva travsportverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Six Nuts AB och det är Knuts, Jan-Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Anders Bertil som är född 1942 och har titeln Suppleant, Boggby, Kjell Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Redovisning Revision Mora AB som är född och har titeln Revisor,