Lövåsgårdens Fjällhotell AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Lövåsgårdens Fjällhotell AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Älvdalen här finns det många olika Aktiebolag. Lövåsgårdens Fjällhotell AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Älvdalen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Lövåsgårdens Fjällhotell AB är momsregistrerat sedan2000-01-27 och har organisationsnummer 556579-7437.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0253-29029 alternativt besöka eller skicka post till Lövåsgårdens Fjällhotell AB på följande adress Lövåsens Fjällhotell, 790 91, Idre.

Lövåsgårdens Fjällhotell AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-27.

I Lövåsgårdens Fjällhotell AB så sitter följande personer i styrelsen: Rönnbäck, Olof Lars Gunnar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lind, Nils Anders som är född 1947 och har titeln Suppleant , Rönnbäck, Karl Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.