Idre Städ och Service AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Älvdalen och Idre Städ och Service AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Idre Städ och Service AB är ett av dem. Statusen för Idre Städ och Service AB är att Bolaget är aktivt.

Idre Städ och Service AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-02. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Älvdalen där bolaget finns i jobbar för att bolag som Idre Städ och Service AB ska trivas.

Idre Städ och Service AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Älvdalen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra städ- och serviceuppdrag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Idre Städ och Service AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Idre Städ och Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Älvdalen.

Vill man komma i kontakt med Idre Städ och Service AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0253-20530.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Idre Städ och Service AB är Persson, Gunter Helmut som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Majvor Carina Elisabet som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Dahlman, Ing-Britt Helena som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Idre Städ och Service AB har 556585-0061 som sitt organisationsnummer.