Fjällbostäder Idre Fjäll AB

Dalarnas län

Information

Fjällbostäder Idre Fjäll AB är ett av många företag som finns i Älvdalen. Det är nämligen den kommunen som Fjällbostäder Idre Fjäll AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fjällbostäder Idre Fjäll AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-05.

Fjällbostäder Idre Fjäll AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2002-01-09. Men sedan 2002-08-05 så har Fjällbostäder Idre Fjäll AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Farmv. 1, 790 91, Idre. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fjällbostäder Idre Fjäll AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3381528.

Älvdalen arbetar för att företag som Fjällbostäder Idre Fjäll AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fjällbostäder Idre Fjäll AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva stuguthyrning, anordna konferenser ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fjällbostäder Idre Fjäll AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedström, Lars Åke -Johansson, Sven Joakim.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fjällbostäder Idre Fjäll AB och det är följande personer, Hedström, Lars Åke som är född 1961 och har titeln VD, Hedström, Lars Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bucht, Anders Wilhelm som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickols, Bengt Rune som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nymoen, Björn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fjällbostäder Idre Fjäll AB är 556620-7964.