Gordalen.nu Bygg & Café AB

Dalarnas län

Information

Gordalen.nu Bygg & Café AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Älvdalen som är den kommunen där Gordalen.nu Bygg & Café AB finns. I Älvdalen så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gordalen.nu Bygg & Café AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gordalen.nu Bygg & Café AB har haft sedan 2005-11-24. Gordalen.nu Bygg & Café AB har funnits sedan och 2005-11-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gordalen.nu Bygg & Café AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gördalen 40, 790 90, Särna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0253-15042.

Älvdalen arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gordalen.nu Bygg & Café AB Privat, ej börsnoterat.

Gordalen.nu Bygg & Café AB har idag 556660-4392 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gordalen.nu Bygg & Café AB

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, café och restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Gordalen.nu Bygg & Café AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Staff, Dan Yngve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Staff, Solweig Gunilla Ch som är född 1946 och har titeln Suppleant, Gilljam, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .