Krossum AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva grus- och bergkrossning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krossum AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Älvdalen så är Krossum AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Älvdalen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Älvdalen och i Dalarnas län. Redan 2007-03-07 så skapades Krossum AB och verksamheten är har F-skattsedel Krossum AB har haft det sedan 2007-06-07.

Krossum AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-07

556725-5632 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Älvdalen.

Just nu är Krossum AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Krossum AB så går det att nå dem via telefon på 070-3390741 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wik, Lars-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krossum AB är Wik, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olander, Rolf Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansen Wik, Lena Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Blumenberg, Leif Olov som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .