T.O. Production

Dalarnas län

Information

580807-XXXX är organisationsnummer för verksamheten T.O. Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.O. Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Älvdalen som är den kommunen som T.O. Production finns i.

T.O. Production har varit registrerat sedan 1993-05-24 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för T.O. Production så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

T.O. Production är och det finns flera verksamheter i Älvdalen som också är .

Firmatecknare för T.O. Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med T.O. Production så kan ni göra det på telefon genom 0251-50300 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen. internethandel. design samt underhåll av webbsidor. handel med hobbymaterial och hantverk. konsultverksamhet inom handikappbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med T.O. Production och det är Larsson, Tenn Lars Ove som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,